A
Sport Weddenschappen  Sport Weddenschappen

Home
Gratis Weddenschpappen
Prognoses Gratis
Adviezen
Odds Analyse
Weddenschappen Gids
Sure Bets
Classificatie Voetbal
Voetbal Live
Statistieken
Borgson Manieren
Links
10bet +50%+200€
Betsson +55€
Ladbrokes +100€
Netbet +50€
Unibet +50€
William Hill +25€
Poker
Live results
Casino
Games
english
spanish
Francais
italiano
Portuguese
German
russian
turkish
czech
dansk
norway
polish
sweden
croatia
romania
slovenia
chinese
japanese

Sport Weddenschappen

Weddenschappen Gids

Als u een beginnende gokker en zijn gevoel een beetje geïntimideerd door alle kolommen, grafieken en cijfers bleek dat als je naar de rubriek sport inzetten, bent u bij ons aan het juiste adres. In deze gids, zullen we uitleg over de in wezen eenvoudige spelregels van de weddenschap achter al die feiten en cijfers. Neem de tijd om jezelf te onderwijzen over sport inzetten en leren hoe het werkt. Een inzicht in de basis zal snel demystify wat leek ingewikkeld en moeilijk. U kunt de weddenschap met vertrouwen en veel plezier!Singles
Een enkele inzet kan worden betaald door decimale odds of moneyline.

Decimaal Odds
Voorbeeld: Milaan is 1,6. Client weddenschappen 100 EUR te winnen 60, rendement 160 EUR.


MoneyLine
Voorbeeld: Miami Dolphins zijn -120. Client weddenschappen 120 EUR tot 100 EUR winnen, het rendement 220 EUR ..

Accu's
Een klant kan een back-up tot en met 10 selecties in een accu. In het geval van een selectie niet spelen, dat zal de selectie vervallen en de inzet zal staan op de overige teams. e.g. een vijf-team accu zou dalen tot een team van vier accu, een dubbele zou dalen tot een weddenschap.

Ze zijn ook bekend als:

Twee Double Team
Drie team Treble
Vier team vier voudige accu
Vijf team vijf keer de accu
Zes team van zes voudige accu
Zeven team zeven voudig accu
Acht team acht voudige accu
Negen team negen voudige accu
Tien team tien voudige accuReturns
Returns voor accu's gebruik maken van een eenvoudige formule. Bedrag inzet vermenigvuldigd met de kans van elk van de selecties van de accu is gelijk aan het totale rendement.


Voorbeeld: Een winnende treble zou berekenen als (AmountBet X Odds1 X Odds2 X Odds3 = TotalReturn)


Als de drie winnende teams werden Milaan op 2,5, tegen 2,0 Man United en Real Madrid op 2,25 en het bedrag inzet was 20 euro, dan zou het rendement berekenen als (20 x 2,5 x 2,0 x 2,25) = 225 EUR.


Parlays (US Sport)
Een parlay is een weddenschap dat met elkaar verbindt overal 2 tot 10 individuele speelt. De parlay kan worden samengesteld uit een reeks inzetten op een team, over / onder inzetten, of een mengsel van de twee. Voor de parlay om een winnende inzet, ieder van haar individuele speelt moet winnen. Wanneer een van de individuele speelt is geen winnaar, dan is de hele parlay inzet verliest.

Als echter een van de individuele speelt is een 'push' en vervolgens de parlay is nog steeds op voor de resterende speelt. Een drie spelen parlay zou worden twee spelen parlay; een twee spelen parlay zou een rechte weddenschap, met overeenkomstige verlagingen van de payoff.

Waarom inzet op een parlay en geen enkele individuele inzetten? De uitbetaling voor parlays zijn aanzienlijk hoger dan voor de afzonderlijke inzetten. Maar vergeet niet, omdat elk van de individuele speelt moet winnen, het is een alles-of-niets inzet. Als je wint twee van de drie toneelstukken, de parlay nog verliest, terwijl je zou hebben gewonnen die twee speelt als individuele rechte weddenschappen. U krijgt betere kansen, omdat het voorspellen van de resultaten van verschillende speelt samen is aanzienlijk moeilijker dan het voorspellen van elke individuele spelen.

Je kunt niet parlay omcirkelde games.

Dit zijn de risico / win kans voor parlay weddenschappen:


2 speelt: 5 / 13
3 speelt: 1 / 6
4 speelt: 1 / 10
5 speelt: 1 / 20
6 speelt: 1 / 40
7 speelt: 1 / 75
8 speelt: 1 / 150
9 speelt: 1 / 300
10 speelt: 1 / 600
Laten we de theorie in praktijk:

Voorbeeld:
Dave heeft $ 250 beschikbaar zijn in zijn rekening en wil een drie spelen parlay. Op de pagina Betting Lines, zou hij kiezen "parlay," voert u het bedrag dat hij zou willen inzetten, $ 50 in dit geval, dan selecteert u de individuele speelt dat zal zijn parlay. $ 50 wordt in mindering gebracht van zijn rekening. Zijn evenwicht wordt nu als $ 200, $ 50 in gevaar brengt.

Wanneer hij gedaan heeft om zijn selecties, de pagina kan er als volgt uitzien:


Bedrag van de inzet van $ 50


Match zijde Totaal
4/19/99 7:35:00 PM
101 miami dolfijnen (7,0) -110 Meer dan 34 (-110)
224 ATLANTA valken (-7,0) -110 Onder 34 (-110)
4/19/99 7:35:00 PM
215 Baltimore raven (-3,5) -110 meer dan 32,5 (-110)
641 NEW ORLEANS SAINTS (3,5) -110 Onder 32,5 (-110)


Uitkomst I

Zeg de resultaten van de twee games waren de volgende:

Miami 27
Atlanta 10

Baltimore 25
New Orleans 20
Het eerste spel wint: Miami, de underdog, won de wedstrijd. Zij hadden om te winnen van de wedstrijd tegen een forfaitair bedrag of verliezen door minder dan 7 voor deze spelen om een winnaar.

Het tweede spel wint: de som van de Miami en Atlanta de uiteindelijke scores was 37. Elke totaal van 35 of hoger zou hebben gemaakt, deze spelen een winnaar.

De derde play winst: Baltimore beat New Orleans met 5 punten, zodat de verspreiding van 3,5 punt. Baltimore had om te winnen van de wedstrijd met 4 punten of meer voor deze spelen om een winnaar.

Aangezien alle drie van de toneelstukken waren winnaars, de parlay inzet wint. De payoff kans om voor een periode van drie spelen parlay zijn 1 / 6. Zo Dave's $ 50 weddenschap opbrengst van $ 300. In tegenstelling tot de rechte weddenschappen, waarbij de oorspronkelijke inzet terug naar de bettor als hij of zij wint, parlay uitbetalingen zijn de oorspronkelijke inzet. $ 300 is gestort op de rekening van Dave. Zijn evenwicht wordt nu als $ 500, $ 0 in gevaar.


Resultaten II

Zeg de resultaten van dezelfde twee spellen zijn plaats:

Miami 17
Atlanta 10

Baltimore 24
New Orleans 20
Dave's eerste toneelstuk winst: Miami, de underdog, won de wedstrijd. Zij hadden om te winnen van de wedstrijd tegen een forfaitair bedrag of verliezen door minder dan 7 voor deze spelen om een winnaar.

De tweede spelen verliest: de som van Miami en Atlanta de uiteindelijke scores was 27. Elke totaal van 33 of lager dan verliest.

De derde play winst: Baltimore gewonnen met 4 punten, zodat de verspreiding van 3,5 punt. Baltimore had om te winnen met 4 punten of meer voor deze spelen om een winnaar.

Sinds de tweede spelen was geen winnaar, de parlay inzet verliest. Geen geld terug. Zijn evenwicht, luidt nu als volgt: $ 200, $ 0 in gevaar.


Standaardberichtjes
(American Football en Basketball)

Een teaser is een parlay waar u het punt aanpassen of uitbreiden totaal van elk individueel spelen, met andere woorden, een teaser is een parlay bestaat uit een reeks kopen inzetten in plaats van rechtdoor inzetten. Als u onduidelijk over zowel parlays of kopen inzetten, leest u die delen voordat u doorgaat.

Net als een parlay, een teaser is een weddenschap dat met elkaar verbindt verschillende afzonderlijke speelt (2-8 in het geval van teasers). U kunt combineren van een reeks rechte weddenschappen, over / onder inzetten, of een mengsel van de twee. Een teaser kun je "buy-punten" - aanpassing van het punt of de verspreiding totalen in uw voordeel-dat speelt op het bestaan van de multi-deel-inzet. Zoals in een buy-inzet, het aanpassen van de verspreiding en / of de totale kosten die u minder gunstige kans, dus minder van een rendement op uw inzet.

In een teaser, het aantal punten dat je mag kopen, is hoger dan die voor de rechte weddenschappen. Overwegende dat de rechte kopen inzetten kunt u kopen, 0,5, 1, 1,5 of 2 punten op zowel de letter verspreiding of de totale, in een teaser die u worden aangeboden waar dan ook 3,5 tot 7 punten, afhankelijk van de sport. U kunt echter niet op een ander punt aanpassingen voor de verschillende speelt: het bedrag van de punten die u koopt zal worden toegepast op alle afzonderlijke speelt dat uit de teaser. Je kunt niet kopen, laten we zeggen, 4 punten op een wedstrijd en 5 op de andere.

Wat zijn de voordelen van het spelen van een teaser in plaats van een reeks individuele kopen inzetten? U ontvangt een aanzienlijk betere kans dan je zou het spelen van de aangepaste regels van het geld kopen inzetten. Ook in vergelijking met een buy-inzet, de teaser biedt u een groter aantal punten aan te passen waarmee het punt spreads en totalen. De nadelen? Zoals in een parlay, het winnen van twee van de drie of drie van de vier is nog steeds een verlies. Als deze winnende speelt was de afzonderlijke inzetten kopen, zou u uit de toekomst. Zoals altijd zullen voor een groter uitbetaling leidt tot een groter risico.

Dit zijn de uitbetalingen voor teasers:

Basketbal: 4 punten 4,5 punten 5 punten
Voetbal: 6 punten 6,5 punten 7 punten
2 speelt 11/10 6 / 5 13/10
3 speelt 5 / 8 2 / 3 5 / 6
4 speelt 2 / 5 1 / 2 5 / 9
5 speelt 2 / 9 1 / 4 2 / 7
6 speelt 1 / 6 1 / 5 1 / 4
Laten we de theorie in praktijk:

Voorbeeld:
Todd beslist om een teaser voor $ 50: met 7,0 punt aan te passen aan de punt spreads en de totalen, hij is ervan overtuigd dat hij haalt een goede kans van slagen. Op de pagina Betting Lines, zou hij kiezen parlay / teaser, voert u het bedrag dat hij zou willen inzetten, dan selecteert u de individuele speelt dat zal zijn teaser. Wanneer hij gedaan heeft om zijn selecties, de pagina kan er als volgt uitzien:

Match Play geld Line
4/22/99 8:00:00 PM
101 miami dolfijnen ATLANTA te winnen door 7,0 -110
224 ATLANTA valken
4/19/99 7:35:00 PM
215 Baltimore raven raven te winnen door -3,5 -110
641 New Orleans heiligen
4/19/99 7:35:00 PM
215 Baltimore raven Meer dan 32,5 -110
641 New Orleans heiligen
Om de totale inzet: $
parlayteaser 6.0teaser 6.5teaser 7.0teaser 7,5 Totaal om te winnen: $Todd koopt 7 punten.

Wanneer hij naar de bevestigingspagina, maakt hij gebruik van de pull-down menu te kiezen "teaser 7,0." De aangepaste punt spreiding voor de Falcons is nu 0,0; de aangepaste punt spreiding voor de Ravens is nu (+) 3,5; de aangepaste regel voor meer dan de inzet in de tweede wedstrijd is 25,5. Kopen van 7 punten heeft verlaagd de hurtles dat Todd de teams moeten springen, maar hij krijgt minder van een mogelijke uitbetaling dan wanneer hij de weddenschap had parlay.

$ 50 wordt in mindering gebracht op de rekening van Todd. Zijn evenwicht, luidt nu als volgt: $ 50, $ 50 in gevaar brengt.

Uitkomst I

Zeg de resultaten van de twee games waren de volgende:

Miami 10
Atlanta 21

Baltimore 32
New Orleans 27
Todd's eerste spel wint: Atlanta won de wedstrijd met 11 punten, zodat de aangepaste punt verspreiding van 0,0. Aangezien de teaser geëlimineerd het punt verspreid, Atlanta moesten doen, winnen het spel volledig voor deze spelen om een winnaar.

Het tweede spel wint: Baltimore gewonnen met 7 punten. Aangezien de teaser aangepast Baltimore is het punt uitbreiden tot +3,5, Baltimore moesten ofwel wint de wedstrijd tegen een forfaitair bedrag of verliezen met minder dan 3 voor deze spelen om een winnaar.

De derde play winst: de som van Baltimore en New Orlean de uiteindelijke scores is 59. Met de aangepaste totale lijn van de teaser, een totale score boven 25,5 is een winnaar.

Aangezien alle drie de spelen van de teaser waren winnaars, de teaser weddenschap wint. De strijd voor een 3 teaser spelen met een 7 punt aanpassing worden 6 / 5. Zo Todd's $ 50 weddenschap rendement $ 60. In tegenstelling tot de rechte weddenschappen of kopen inzetten, waar de oorspronkelijke inzet terug naar de bettor als hij of zij wint, teaser uitbetalingen zijn de oorspronkelijke inzet. $ 60 is gestort op de rekening van Todd. Zijn evenwicht, luidt nu als volgt: $ 160, $ 0 in gevaar.

Resultaten II

Zeg de resultaten van dezelfde twee spellen zijn plaats:

Miami 10
Atlanta 14

Baltimore 25
New Orleans 28
Todd's eerste spel wint: Atlanta won de wedstrijd met 4 punten. Aangezien Todd "teased" Atlanta het punt verspreid -7-0,0, Atlanta alleen nodig om te winnen van de wedstrijd tegen een forfaitair bedrag voor deze spelen om een winnaar.

Het tweede spel wint: Baltimore verloren met 3 punten. Aangezien de teaser aangepast Baltimore het punt uitbreiden tot +3,5, Baltimore zou kunnen verliezen door 4 of minder voor deze spelen om een winnaar.

De derde play winst: de som van Baltimore en New Orlean de uiteindelijke scores is 53. Met de aangepaste totale lijn van de teaser, een totale score boven 25,5 is een winnaar.

Aangezien alle drie de spelen van de teaser waren winnaars, de teaser weddenschap wint. De strijd voor een 3 teaser spelen met een 7 punt aanpassing worden 6 / 5. Zo Todd's $ 50 weddenschap rendement $ 60. $ 60 is gestort op zijn rekening. Zijn evenwicht, luidt nu als volgt: $ 110, $ 0 in gevaar.

Koop Inzetvereisten (US Sport)


Nadat u hebt gekozen uw inzet en geklikt "Place Bets", wordt u naar een bevestigingspagina die er als volgt uitziet:

Match Play kopen geld Line
4/19/99 7:35:00 PM
101 miami warmte miami warmte -8,0 nr. kopen-7,5 -120-7 -130-6.5 -140-6 -150 -110
102 CLEVELAND CAVALIERS


De bevestiging pagina kunt u bekijken en te bevestigen uw inzet: hij bevestigt nogmaals de match up, uw ticket-nummer, het verspreiden, het geld en de lijn van het bedrag dat u inzet. Maar u kunt ook uw inzet in deze fase door middel van de "kopen" pull-down menu. Koop kunt u inzetten voor het aanpassen van de verspreiding punt in uw voordeel. De reden is het wel een "buy"-inzet is dat je "aankoop" elk punt aanpassing die u in uw voordeel. Elke 1 / 2 punt aanpassing kost u minder gunstige kans, dus minder van een rendement op een winnende inzet. Klik op het pull-down menu hierboven om te zien het kopen inzetten opties.

Het eerste nummer dat in het pull-down menu bevat een lijst van de gecorrigeerde punt spreads beschikbaar te maken. Het tweede nummer is het "prijs": de aangepaste geld voor dat specifieke punt verspreid. Zoals u ziet, kunt u aanpassen van de verspreiding overal ingang van 1 / 2 een punt tot 2 punten. Elke 1 / 2 punt veroorzaakt een stijging van 10% van het geld. Dus, als een inzet op de gunsten Miami Heat is een beroep op u, met een punt verspreiding van 7, maar 8, je kiest u '-7-130 "uit het pull-down menu. Nu moet alleen de Heat winnen met meer dan 7 punten (in plaats van 8) voor u te winnen van uw inzet. Echter, in plaats van $ 110 inzetten om te winnen $ 100, moet u de lay $ 130 te winnen van dezelfde $ 100.

Het proces is hetzelfde als wedden op de underdog, maar in plaats van het terugdringen van de verspreiding punt, heeft u de mogelijkheid te verhogen: als je "gekocht" een punt op de CAVALIERS, die zij zouden hebben aan een van beide wint het spel ronduit or lose it " door minder dan 9, in plaats van 8, voor u te winnen kopen-inzet.

Koop inzetten is ook beschikbaar voor boven / onder inzetten. Als u een inzet geplaatst op de totale, de bevestiging van uw scherm zou er als volgt uitzien:
Match Play kopen geld Line
4/19/99 7:35:00 PM
101 miami warmte Meer dan 168 nr. Buy167.5 -120167 -130166,5 -140166 -150 -110
102 CLEVELAND CAVALIERSKoop inzetten op totalen kunt u aanpassen van het totale in uw voordeel, maar ook de kosten een vermindering van 10% van het geld dat voor elke 1 / 2 punt aan te passen. Als u liever niet dat de twee teams zouden gast meer dan 168 punten in het spel, maar dachten dat hun gecombineerde totale scores kunnen worden over de 166, je zou kunnen "kopen" twee punten. Nogmaals, in plaats van weddenschap te winnen $ 110 $ 100, u zou moeten inzetten om te winnen $ 150 $ 100. Een veiliger inzet misschien, maar minder van een rendement op uw geld.

Je kan ook de aankoop van een hoger totaal voor de 'onder' inzetten: het kopen van 2 punten op grond van een weddenschap zou betekenen dat de warmte en de CAVALIERS zou moeten beschikken over een totale score van 170 op grond van, in plaats van de oorspronkelijke lijn van 168, voor uw weddenschap te winnen. Zoals voor de aankoop van twee punten zou "kosten" u minder gunstig kans 150/100, of een terugkeer van $ 100 voor een inzet van $ 150.
Voorbeeld I:
Tim heeft $ 200 beschikbaar zijn in zijn rekening en koopt een punt op de Cleveland CAVALIERS en inzetten van $ 130. $ 130 wordt in mindering gebracht op zijn rekening. Zijn evenwicht, luidt nu als volgt: $ 70, $ 130 in gevaar

Zeg het uiteindelijke score van de wedstrijd was:

Miami Heat 98
Cleveland CAVALIERS 90
De Heat won de wedstrijd met 8 punten. Omdat ze waren ontwikkelde met 8 punten, die inzetten op de warmte die niet kopen, zijn een "push" of "geen actie": alle inzetten zijn teruggegeven. Maar aangezien Tim had het gezond verstand te kopen een punt op de CAVALIERS, zijn / haar inzet "heeft betrekking op de verspreiding." De CAVALIERS waren binnen 9 punten van de Heat in de laatste zoemer, zodat Tim wint zijn / haar inzet. Met de aangepaste geld lijn van zijn buy-inzet, Tim ontvangt $ 100 voor zijn inzet van $ 130 en zijn oorspronkelijke inzet is teruggekeerd naar hem. Een totaal van $ 230 is bijgeschreven op zijn rekening. Zijn evenwicht, luidt nu als volgt: $ 300, $ 0 in gevaar.


Voorbeeld II:
Colleen heeft $ 300 beschikbaar zijn in haar account en koopt 1 / 2 punt voor een inzet op grond van het totale en het inzetten van $ 120. $ 120 in mindering wordt gebracht van haar rekening. Haar evenwicht, luidt nu als volgt: $ 180, $ 120 in gevaar brengen.

Zeg het uiteindelijke score van de wedstrijd was:

Miami Heat 89
Cleveland CAVALIERS 80
De som van de teams' final scores gelijk aan 169. Colleen had dat de gecombineerde inzet van gast zou zijn op grond van 168,5, zodat ze verliest haar inzet. Geen geld is teruggegeven aan haar. Haar evenwicht, luidt nu als volgt: $ 180, $ 0 in gevaar.

Als Colleen had gekocht 1 1 / 2 punten in plaats van 1 / 2 punt, haar inzet zou zijn geweest een winnaar, omdat haar totale aangepast zou zijn geweest 169,5, hetgeen hoger is dan 169,0. Als zij had gekocht 1 punt, haar inzet zou hebben geresulteerd in een "push", aangezien de gecorrigeerde totale zouden zijn precies gelijk aan de gecombineerde scores.


Voetbal 3-Point artikel

Als er een punt verspreid over het voetbal is 3 punten, kan het niet kopen alle punten. Echter, als de lijn - / +3 ½ of - / +2 ½, kunt u kopen ½ punt aan de lijn - / +3. Dit punt zal kosten u een extra 25% sap, die wordt toegevoegd aan de oorspronkelijke 10% commissie, zal het sap tot 35%. Je kunt niet kopen alle verdere punten zodra de lijn is - / +3.

Voorbeeld I

Raiders
WISSELS -3,50

Als je een rechte inzet op de Buffalo Bills op -3,5, heeft u kans om te winnen $ 110 $ 100. Als u wilt dat de lijn te brengen tot 3 punten, moet u de risico's te winnen $ 135 $ 100 en uw inzet wordt Buffalo Bills op -3. Als u dit hebt gedaan, kun je niet verplaatsen van de lijn verder.

Voorbeeld II

Titans -2,5
SAINTS

Als je een rechte inzet op de New Orleans Saints op +2,5, zal u het risico van $ 110 tot $ 100 winnen. U mag kopen 0.5 punt om de lijn 3 punten, maar je zal het risico van $ 135 tot $ 100 winnen. Als u dit hebt gedaan kun je niet kopen alle verdere punten.

Ante Post weddenschappen
Een Ante Post weddenschappen wordt geboden om te winnen van een evenement rechtstreekse aan-of verkopen. Singles en meer worden geaccepteerd.

Ante Post odds worden voortdurend bijgewerkt en de klanten krijgen de kans om te winnen dat in de op het moment dat de inzet is geplaatst. In het geval dat een selectie niet te spelen of concurreren in het geval, dan is dat post-ante-inzet zou een verlies.

Specialiteit / Proposition Bets
Een stelling inzet is een zeer specifieke inzet aangeboden door het huis. De individuele weddenschappen hebben titels die uitleggen op welke gebeurtenis of een handeling of speler de inzet wordt geplaatst. Proposition inzetten zijn altijd geld lijn inzetten: wat zijn de totalen inzetten, sommige zijn kant een inzet, wat absoluut uniek. In plaats van poging tot verklaring voor de ruime waaier van propositie inzetten, krijgt u van ons een monster pagina toont aan dat slechts een paar van de mogelijkheden.


Match zijde Totaal
Totaal punten scoren door de Knicks (Game 4)
6/23/99 9:00:00 PM
101 ny knicks Meer dan 183 (-115)
102 NY KNICKS Onder 183 (-115)
Totaal punten scoren door de Spurs (Game 4)
6/23/99 9:00:00 PM
107 sa sporen meer dan 86,5 (-115)
108 SA SPURS Onder 86,5 (-115)
Laatste Team naar Score 1e helft (Game 4)
6/23/99 9:00:00 PM
109 sa sporen 7,00 (-110)
110 NY KNICKS -7,00 (-110)
Totaal punten scoren door M Camby (Game 4)
6/23/99 9:00:00 PM
104 marcus camby Meer dan 8 (-115)
103 MARCUS CAMBY Onder 8 (-115)
Totaal rebounds door M Camby (Game 4)
6/23/99 9:00:00 PM
108 marcus camby 2.5 (-115)
106 MARCUS CAMBY -2,5 (-115

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Great Promotion